dinsdag 29 juli 2008

weekendje kamperen


Normaal gesproken zijn we helemaal geen kampeerders, maar aangezien Menno en mijn zwager elk jaar meedoen met een beachvolleybaltoernooi aan de kust, en de trekkershutten volgeboekt waren, hadden we weinig keus. Dus tent geleend, slaapzakken, luchtbedden, klapstoelen van zolder en inladen maar. Achteraf hebben we ontzettend geluk gehad met het weer: behalve in Zeeland en Zuid Holland (waar wij waren :o)) heeft het in het hele land gehoost! Wij hebben alleen de laatste ochtend wat wateroverlast gehad.
Het was erg gezellig. De heren lekker volleyballen en wij met de kinderen lekker het water opzoeken. Zaterdag de waterspeeltuin die vlakbij de camping ligt en zondag (vroeg) naar zee.
Het resultaat van een weekendje kamperen: een natte tent die thuis nog schoongemaakt moet worden, slaapzakken zie weer helemaal strak in hun zakje moeten, veel gezelligheid, lekker eten én hele mooie foto's.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Connie

Er zitten zo te zien weer mooie foto's voor beppe aan te komen. En over dat weer tijdens jullie kampeeruitje???? geluksvogels, zat ik mij helemaal voor niks zorgen te maken. groetjes van je schoonmoeder