woensdag 7 augustus 2013

Clear album

Al heel lang stond het maken van een clear album op mijn verlanglijstje. Bij Kikidoe kwam ik een hele leuke tegen voor een heel leuk prijsje dus toen was de keus natuurlijk snel gemaakt :)

Met de foto's die we gemaakt hebben tijdens de bruiloft van mijn zwager en schoonzusje heb ik het album gevuld. En dat vullen was een echte uitdaging! Alles wat je opplakt zie je natuurlijk ook op de achtergrond. Op zich wel een hele leuke uitdaging!

In het boekje heb ik drie technieken gebruikt:
- heat-embossen. Dit wil gewoon, het plastic smelt niet.
- stempelen met gesso
- glossy accents op een schaaltje mengen met refill-inkt van Tim Holtz. Dit kun je dan als een soort verf op de pagina smeren. 

Datgene wat rechtstreeks vastgeplakt werd op de pagina, heb ik met glossy accents geplakt. Schijnt nooit meer los te laten. We shall see ;-)
7 opmerkingen:

Boukje zei

Mooi album, je mocht van mij wel meer foto's plaatsen hoor, dan kan ik het nog beter zien, die techniek met glossy lijkt me leuk!
Groetjes Boukje.

Klaske zei

wat is het een leuk album geworden Connie!! leuk ook dat het heat-embossen wil op het plastic. Mooie foto's!

Jetty zei

oohhhhhh die is echt gaaf Connie.

Oeneke zei

oeh... dit wil ik wel heel snel eens in het echt bewonderen. Wat ik hier zie vind ik prachtig

Brenda zei

Wow Connie, echt prachtig geworden!!

Wiebine zei

een prachtig album heb je gemaakt Connie, de foto's mochten om mij ook wel wat groter om het wat beter te kunnen bekijken. Ook mooie foto's heb je gemaakt, heb je ze ook zelf bewerkt ?
groetjes,
Wiebine

Els zei

Wow wat een schitterend mooi album en leuke technieken ook gebruikt. Wist niet dat je een heatgun kon gebruiken op zo'n clearalbum.
Mooie foto's ook.
Groetjes, Els