maandag 4 augustus 2008

Productief dagje

Vandaag de hele dag heerlijk gescrapt bij Roelien. Echt lekker een dagje voor mezelf. Niels was bij beppe (nogmaals bedankt ;o) ) en Wouter was naar Speelland.

Eerst moesten we Roelien haar nieuwe scrapdomein even uitgebreid bewonderen en ik moet zeggen: het is erg mooi geworden. Heerlijk moet het zijn om je spullen zo te kunnen uitstallen! Maar ja, je kunt natuurlijk niet alles hebben!

Naast de gezelligheid was het ook een erg productief dagje: ik heb 3 lo's (bijna af-) gemaakt en ben begonnen met een miniboekje. De finishing touches van de lo's wilde ik thuis doen, want ja: Roelien heeft een prachtige scrapzolder, ík heb een Silhouette hihi.

Vanavond de eerste twee lo's helemaal afgemaakt. Hopelijk kom ik morgen aan de andere lo en het miniboekje toe.

De foto's op de lo EK '08 zijn genomen bij ons achter in de tuin. Ik vond die mutsen zo mooi staan, dus dat kon niet uitblijven natuurlijk: op de foto. Helaas had Niels niet erg veel tijd want hij hoorde steeds zijn vriendinnetjes op de stoep. :o) Op onderstaande lo is mijn mannetje te zien tijdens het beachvolleyballen. Deze zomer gaat hij samen met een teamgenoot twee keer in de week naar Dwingeloo om daar te trainen voor beachvolleybal. Mooie gelegenheid dus om eens actiefoto's te maken!

1 opmerking:

ARIANNE zei

De 'Actie'-LO zit al in mijn 'jat'map. Een heel mooie schets om aardig wat foto's weg te werken.
Bedankt!