dinsdag 28 oktober 2014

Scrap&Bepweekend 8

Nog heerlijk aan het nagenieten van weer een supergeslaagd Scrap&Bepweekend.

Nadat Marcita en ik vrijdagochtend een bezoekje hebben gebracht aan Creabest, brengen we eerst al onze spullen naar Erve Aaftink. Gelukkig is de ruimte al vrij en kunnen we het gelijk binnen neer zetten.
Vervolgens terug naar Ommen voor de boodschappen, altijd weer een hele klus maar wel heel leuk om te doen.
Teruggekomen in Lemele beginnen we met het klaarzetten van de ruimte: als scrapper heb je natuurlijk wel heel wat ruimte nodig, daarom verschuiven we altijd het één en ander zodat ons gasten zich lekker kunnen nestelen tussen al die mooie spullen die ze verzameld hebben.

Rond 7 uur beginnen de gasten binnen te stromen met al hun spullen! Auto's vol worden voorgereden en leeg gesjouwd.
Aansluitend is de verdeling van de tafels en de slaapvertrekken.
Daarna kunnen we dan toch heerlijk beginnen aan ons weekend! We delen de pakketten uit en iedereen kan aan de slag. Het project, dat we deze ene keer niet zelf hebben bedacht, valt zeer in de smaak en iedereen gaat lekker aan de slag. Het is een boekje dat wij ooit eens gemaakt hebben op een ander scrapweekend
Alleen één probleem: we zijn vergeten de kaften in de tassen te doen :-( Gelukkig kunnen we het nog zo regelen dat we het zaterdagochtend uit Beilen op kunnen halen, i.p.v. helemaal naar Noordwolde te moeten rijden, dat scheelt wel een heel eind.

Het bleef dit weekend niet alleen bij deze 'blunder'. Zo had Monique een rauw ei op haar bord, hadden we een zeer goed gevulde tomatensoep met balletjes gehakt én hamblokjes, helaas hadden we daardoor een vegetarische champignonsoep én dacht ik vrijdag toch echt dat ik geen foto's mee had genomen. Gelukkig bleken die toch in mijn tote te zitten.

Zaterdag was een heerlijke relaxte dag: behalve een op-en-neer-rit naar Beilen, een paar boodschappen halen, 2 keer bingo en het verzorgen van het eten, heb ik heerlijk kunnen scrappen

Zondag vloog gewoon om!! We hadden heerlijk een uurtje extra door het ingaan van de wintertijd, maar die hadden we ook wel nodig.
Half 4 hebben we het weekend afgesloten, daarna hebben we met elkaar de bende weer toonbaar gemaakt, verbazingwekkend om te zien hoe vele handen licht werk maken.

Nadat de gasten vertrokken waren zijn wij nog een tijd bezig geweest met de laatste dingen en daarna zijn wij ook huiswaarts gekeerd.

Ik kijk terug op een heerlijk weekend en kijk alweer uit naar het volgende!
Gelukkig hebben we de foto's nog!2 opmerkingen:

Oeneke zei

En het was allemaal weer helemaal super! Dank je wel voor dit en alle voorgaande S&B weekenden

Annemarie zei

Wat een leuk project! En ik vind de foto's er erg gezellig uitzien!
Groeten Annemarie