zondag 18 mei 2014

Scrapdag Noordwolde #7

Gisteren weer een gezellige dag gehad in de renbaankantine van Noordwolde. Titie, Brenda en ik organiseerden de 7e editie van de Scrapdag Noordwolde.

Ditmaal hadden we een enveloppenalbum bedacht: Een aantal enveloppen stapelen en aan elkaar vastmaken en beplakken maar! Klinkt wel heel simpel, maar dat is natuurlijk niet zo. Toch is het iedereen weer gelukt!
5 opmerkingen:

Brenda zei

Supermooi album Connie, maar dat wist je al natuurlijk ;) Erg leuk die foto's van de dag zelf ook. We staan er weer mooi op! Bedankt, want ik sta zelf bijna nooit op de foto.
Groetjes en fijne zondag,
Brenda

Els zei

Het is een schitterend mooi album Connie en wat een leuke foto's heb je gemaakt. Het was weer een schitterend leuke dag die weer veel te snel voorbij was.
Groetjes, Els

Henriëtte zei

Het was een prachtige dag met een mooi project. Het gepuzzel met de enveloppen vond ik een hele klus maar het werd alleen maar leuker.
Geweldig genoten. Jammer dat de tijd zo snel gaat. Had nog wel een poos door willen doen. Alle drie hartelijk bedankt. Op naar de volgende scrapdag.
Groetjes Henriëtte

Oeneke zei

Het was een heerlijke dag met een leuk project. Die van jou is prachtig geworden

Jeanette zei

In het echt is het album nog vele malen mooier. Bedankt voor de gezellige dag en wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

Leuke foto's van iedereen die aanwezig was!

Groetjes Jeanette