zondag 30 augustus 2009

luciferdoosje


Vorige week ben ik op kraambezoek geweest bij een collega. Met elkaar hadden we al een groot cadeau gegeven, maar je wilt niet met lege handen aankomen. Daarom dit doosje gemaakt. Heb er twee paar sokjes ingedaan.

woensdag 26 augustus 2009

Royal Lemon-weekend

Afgelopen weekend heb ik een superweekend gehad. Samen met Marcita en 27 andere dames een heel weekend scrappen. Wat is het leven toch zwaar :o)
Vrijdagmiddag zo snel mogelijk uit school naar huis, reis- en rugtas in de auto, Marcita ophalen en rijden maar. Althans tot Zwolle. Daarna veel drukte en langzaamrijdend verkeer op de weg. Onderweg moesten we ook nog wat eten dus wij op zoek naar een Mac, nergens te vinden natuurlijk. Totdat we eindelijk het grote bord zagen. Inmiddels was het al half 7 terwijl de om die tijd al in Schaijk hadden moeten zijn :o( Maar even smsen naar de organisatie dat we wat later kwamen. Uiteindelijk kwamen we iets over half 8 aan in de groepsaccommodatie vol kakelende meiden. Ze hadden speciaal nog even op ons gewacht.
Na ons plekje opgezocht te hebben begonnen ze gelijk met de uitleg van het boekje dat we gingen maken. Het was een boekje dat bekleed werd met wit katoen. Dit katoen gingen we eerst bewerken met verf en sjablonen, heerlijk prutsen dus.
Daarna moest het boekje in elkaar genaaid worden, thuis pak je de naaimachine, maar hier moest het met de hand. Lekker met een paar andere meiden al kletsend op de bank ons boekje in elkaar naaiend. Een relaxed einde van een lange eerste dag. Zaterdagochtend naar de Scrapbookwinkel in Heesch en daar heerlijk rondgeneusd. Had mezelf opgelegd dat ik maar € 10 uitgeven (was ook al net naar de beurs in Zwolle geweest), maar kon me niet inhouden en ging dus aardig over het budget.
Daarna weer snel met ons boekje verder. Grappig om te zien hoe iedereen dat op een eigen manier doet. De één kan heel snel een pagina maken, de ander zit er tijden op te broeden. Aan het eind van de zondagmiddag hadden een paar dames het boekje klaar, anderen was het niet gelukt. Mij ook niet, moest nog één pagina en de voorkant doen. Die heb ik gisteravond en vanochtend klaar gemaakt met dit als resultaat.




























maandag 17 augustus 2009

Hollands kaartje

Met dank aan Annette en "skoanmem" voor de superleuke stempels ;o)

zondag 16 augustus 2009

JOEHOE!!!!! Een echte scrapkast

Vrijdagmiddag ben ik afschuwelijk verwend. Menno en ik hebben bij Ikea deze kast gekocht. Nu kan ik mooi in de kamer scrappen zonder dat de keukentafel vol ligt met mijn rommel hihi. Gisteravond de boel ingericht en zo maar eens testen of het ook zo goed werkt als dat lijkt.



zaterdag 15 augustus 2009

Dare to use colour

Heb weer meegedaan met de uitdaging van Dare to use colour. De opdracht was deze maand: een werkstuk met de kleuren zwart en wit met rood, oranje of geel.
Ik heb gekozen voor zwart-wit-oranje. Hier is mijn inzending te zien: http://www.hinkeltje.com/daretousecolor/dare200920/dare200920.html

maandag 10 augustus 2009

Fotomodellen

Gisteren weer eens bij Roelien gescrapt en met deze lo begonnen. Zonet even afgemaakt nadat de nietjes droog waren. Ik wilde namelijk persé zwarte nietjes dus heb ik ze even met een zwarte spuitbus onder handen genomen :o)

zaterdag 8 augustus 2009

loeigoeie tijd




Voor mijn broertje, die voor 4 maanden naar Zweden is, heb ik deze kaart gemaakt. Het idee komt uit de Cards Only

donderdag 6 augustus 2009

Nieuwe scrapverslaafde :o)

Gisterochtend is een kennis op bezoek geweest. Ze wilde ook graag scrappen, maar wist eigenlijk niet hoe ze nu moest beginnen. We hebben samen een canvasdoek gemaakt en dankzij haar schitterende foto's is het een waar kunstwerkje geworden.