woensdag 26 augustus 2009

Royal Lemon-weekend

Afgelopen weekend heb ik een superweekend gehad. Samen met Marcita en 27 andere dames een heel weekend scrappen. Wat is het leven toch zwaar :o)
Vrijdagmiddag zo snel mogelijk uit school naar huis, reis- en rugtas in de auto, Marcita ophalen en rijden maar. Althans tot Zwolle. Daarna veel drukte en langzaamrijdend verkeer op de weg. Onderweg moesten we ook nog wat eten dus wij op zoek naar een Mac, nergens te vinden natuurlijk. Totdat we eindelijk het grote bord zagen. Inmiddels was het al half 7 terwijl de om die tijd al in Schaijk hadden moeten zijn :o( Maar even smsen naar de organisatie dat we wat later kwamen. Uiteindelijk kwamen we iets over half 8 aan in de groepsaccommodatie vol kakelende meiden. Ze hadden speciaal nog even op ons gewacht.
Na ons plekje opgezocht te hebben begonnen ze gelijk met de uitleg van het boekje dat we gingen maken. Het was een boekje dat bekleed werd met wit katoen. Dit katoen gingen we eerst bewerken met verf en sjablonen, heerlijk prutsen dus.
Daarna moest het boekje in elkaar genaaid worden, thuis pak je de naaimachine, maar hier moest het met de hand. Lekker met een paar andere meiden al kletsend op de bank ons boekje in elkaar naaiend. Een relaxed einde van een lange eerste dag. Zaterdagochtend naar de Scrapbookwinkel in Heesch en daar heerlijk rondgeneusd. Had mezelf opgelegd dat ik maar € 10 uitgeven (was ook al net naar de beurs in Zwolle geweest), maar kon me niet inhouden en ging dus aardig over het budget.
Daarna weer snel met ons boekje verder. Grappig om te zien hoe iedereen dat op een eigen manier doet. De één kan heel snel een pagina maken, de ander zit er tijden op te broeden. Aan het eind van de zondagmiddag hadden een paar dames het boekje klaar, anderen was het niet gelukt. Mij ook niet, moest nog één pagina en de voorkant doen. Die heb ik gisteravond en vanochtend klaar gemaakt met dit als resultaat.
3 opmerkingen:

Lietje zei

Leuk verslagje en een ontzettend leuk boekje

Jetty zei

Connie wat prachtig.

Hetty zei

Wat een super mooi boekje