maandag 29 december 2008

Cropdag de Scrapbookers

Gisteren een heerlijk scrapdagje gehad. Een mailgroep waar ik bij zit : de scrapbookers, bestond 5 jaar. Tijd voor een feestje dus. Dit hebben we gevierd in de vorm van een online-crop.
Een vriendin van mij, Roelien, heeft samen met Eline de hele dag georganiseerd. Verspreid over de dag kregen we 5 workshops. En het waren hele leuke projecten.
De ochtendworkshop heb ik niet gedaan omdat we toen in het zwembad lagen te dobberen, maar de rest van de dag was ik wel van de partij, tot tien uur 's avonds! Een heel lang eind, maar het was gewoon super om te doen dus dan vergeet je de tijd.

Hier mijn resultaten van die dag:
Workshop 2 was een schets. Hier de mijne:
Workshop 3 was het maken van een doosje. Je had de keus uit twee soorten: een wijnfleshouder en dit doosje. Dit is mijn uitwerking hiervanWorkshop 4 was het maken van een kaart. Die kan ik nog niet laten zien, ten eerst omdat hij nog niet helemaal af is en ik moet hem deze week nog versturen :o)
Workshop 5 begon om negen uur. Toen was een gedeelte al afgehaakt, maar ik heb het mezelf makkelijk gemaakt :o) Je moest namelijk een lay-out maken met daarop alle embellsihments en andere dingen in vijffout. Dus als je een eyelet gebruikte, moest je gelijk 5 gebruiken. Ik had nog een lo liggen waar ik maar niet uit kwam. Die heb ik dus afgemaakt met deze opdracht.

Op de lo zie je
5 eyelets
5 brads
5 witte lijnen
5 witte stipjes
5 nietjes.

Het was een superdag, en ook erg goed georganiseerd. Heerlijk zo'n dagje lekker prutsen!


Geen opmerkingen: