zondag 23 november 2008

Scrappen bij Annette's Creafarm

Ergens in "the middle of nowhere" tussen Oldemarkt en Ossenzijl, ligt een klein, erg gezellig scrapwalhalla. En gisteren mochten wij ons daar weer een gezellig middagje vermaken. En ik kan je vertellen dat dat daar erg goed te doen is ;o)
Te midden van allerlei mooi scrappapier en allemaal andere scrapdingen kun je heerlijk zitten scrappen. Het grote voordeel hiervan is dat je alles erbij kunt pakken, maar dat je het ook zo weer terug kunt leggen. Heerlijk!

Met een groepje van de mailgroep "ScrappenNoordNederland" hebben we ons daar prima vermaakt. Er waren drie dames die kaarten hebben zitten maken, een aantal die stempalafdrukjes heeft zitten maken en een aantal die hebben gescrapt. Zo konden we allemaal lekker ons eigen ding doen onder het genot van een heerlijk kopje thee, koffie of moccacino en een lekker koekje en/of dropje. Voor wie meer informatie wil hebben over deze Creafarm kan een kijkje nemen op haar website: http://www.annettescreafarm.com/

Nu wil ik gelijk even een oproepje plaatsen, met name voor mensen uit Noordwolde, Wolvega maar het mag natuurlijk ook ergens anders vandaan: het lijkt me wel gezellig om het ook een keer met een groepje bekenden te doen. Dus lees je dit, en denk je: dat lijkt me wel erg leuk: mail me dan. Dan ga ik met Annette overleggen of er een mogelijkheid is en zo ja, wanneer dan. Voor het geld hoef je het eigenlijk niet te laten. Ze vraagt volgens mij € 6, - incl. koffie, thee etc.
Zo, weer een heel verhaal zo op de zondagochtend.

Dit is trouwens mijn lo die ik gisteren bij Annette heb gemaakt
En daarnaast ben ik nog begonnen met een nieuwe lo, maar die is nog niet af. Houden jullie nog te goed.

2 opmerkingen:

Annette Hetebrij zei

Hoi Connie,

Wat leuk om je verhaal hier te lezen. Het "middle of nowhere" valt wel mee hoor, maar je zit wel letterlijk tussen de koeien. Af en toe wat geloei of gekreun van een koe of Boer Henk die op de trekker voorbij rijdt. Het is zeker een heerlijke ruimte om te scrappen. Je pakt wat je nodig hebt, is het niks leg je het weer terug, maar gebruik je het wel dat schrijf je dit op je lijst. Ik vraag inderdaad 6 euro als workshopgeld. Dit is voor koffie, thee met koekje, dropjes of chocolade, gebruik van mijn apparaten, zoals de Cricut, Cuttlebug etc. En natuurlijk dat je hoog en droog zit en nog kan zien wat je doet, want geen verlichting aan en de kachel uit werkt echt niet lekker hoor. Natuurlijk mag en kan je met een groep komen croppen, gezellig juist. Een datum ruim van te voren prikken is wel verstandig om terleurstelling te voorkomen. Ik heb namelijk nog wel eens wat, maar daar komen wij vast wel uit.

Groetjes van Annette

Jetty zei

hahaha, beetje heel erg laat. Was ff aan het googlen en kwam toen dit tegen. Het lijkt mij heel erg leuk om eens mee te gaan.

Groetjes,

Jetty