zaterdag 31 december 2011

Sailing

Voor de schets van Sketches heb ik deze lo gemaakt.
Het papier komt van Maja Design.






vrijdag 30 december 2011

Metallic kaartje

Zo, eindelijk weer eens wat inspiratie. Via het forum wees linda ons op verschillende mixed-mediatechnieken waarbij je aluminiumtape nodig hebt. Dit leek me zo leuk om te doen dat ik eindelijk maar weer eens achter mijn bureau gekropen ben met dit kaartje als resultaat.
Op de foto lijkt hij iets bruiner dan in het echt, maar ik ben tevreden (en ondertussen doorgestoomd naar een miniboekje)






dinsdag 27 december 2011

Koffertje

Op het werk hebben we jarenlang een conciërge gehad die ons, samen met haar man, heel wat werk uit handen nam. Helaas is ze het afgelopen zomer gestopt om meer van elkaar te kunnen genieten. Gelukkig komen ze ons nog wel regelmatig ondersteunen.
Zaterdag hadden we een bruiloft van hun, ze waren 45 jaar getrouwd. Als team hadden we geld ingezameld, maar daar moest natuurlijk wel wat moois omheen komen, dus dat was een goede reden om eindelijk weer eens aan de scrap te gaan.
Roelof en Henriëtte: ik weet dat jullie me hier volgen: nog bedankt voor de zaterdag en geniet lekker van elkaar!






dinsdag 6 december 2011

Surprise

Met de Sinterklaasviering bij mijn ouders, trekken de volwassenen altijd lootjes. Altijd erg leuk en gezellig.
Ik moest voor m'n zwager een surprise maken en aangezien hij in februari vader wordt, was het onderwerp natuurlijk niet zo moeilijk. Ik heb een EHBB-doos gemaakt: eerste hulp bij baby's. Binnenin had ik allemaal kleine cadeautjes met daarbij een labeltje. Op de achterkant van de labeltjes stonden kleine gedichtjes over dat cadeautje.