zaterdag 24 september 2011

verjaardagskaartje

Voor mijn schoonmoeder had ik deze kaart gemaakt met behulp van de schets van CardPatterns. Helaas ben ik weer eens te laat met inzenden. Maar ben wel blij met het kaartje :o)



zondag 18 september 2011

Tweede bericht vandaag: als ze me missen

Vanmiddag weer eens lekker aan het knutselen geweest. Heeft wat bloed, zweet en tranen gekost maar ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Heb de schets van Sketchabilities gebruikt.




Scrap&bep-weekend II

Hallo allemaal

Op 28, 29 en 30 oktober 2011 organiseren wij, voor iedereen die (wel eens) scrapt, een heerlijk scrap & bepweekend in een super-de-luxe en sfeervolle accommodatie in Lemele.

Inmiddels hebben zich heel wat dames hiervoor opgegeven maar er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Als je je nog wilt opgeven voor dit weekend kan dat via onderstaand mailadres tot 1 oktober. De kosten zijn € 100,-.

Tevens hebben we besloten om ook mensen uit te nodigen die vanwege geloofsovertuiging of een andere reden liever alleen de vrijdagavond en zaterdag komen.

Je betaalt dan € 80,-. Hiervoor krijg je het projectmateriaal, eten en drinken, zaterdagavond een heerlijk buffet en uiteraard de overnachting.

Mocht je je hiervoor aan willen melden dan kun je je opgeven via scrap.bep@gmail.com. De inschrijfdatum sluit 1 oktober.

Wil je meer informatie over het weekend, dan vind je hieronder de link naar de oorspronkelijke uitnodiging: http://conniesscraphoek.blogspot.com/2011/05/scrap-ii.html


zaterdag 17 september 2011

verjaardagskaartje2

In dezelfde serie als het vorige kaartje heb ik dit kaartje gemaakt.



dinsdag 13 september 2011

Hoera

Eieieieieieieindelijk weer eens wat gemaakt. Hoop dat ik nu uit deze dip kom.
Heb dit kaartje gemaakt voor de volgende twee uitdagingen:
De schets van Cardpatterns en de uitdaging van Cute card Thursday. Hier was de opdracht om een kantooritem te gebruiken op je kaart. Hiervoor heb ik een paperclip gebruikt.