donderdag 30 juli 2009

Dare to tuse colour

Voor de blog "dare to use colour" heb ik een lo gemaakt met de kleuren aqua en lime. Lekkere zomerse knalkleuren. Ideaal voor de vakantiefoto's van Turkije.
Mijn inzending is hier te zien: http://www.hinkeltje.com/daretousecolor/dare200919/dare200919.html

zondag 26 juli 2009

HB2U

Gisteren dit kaartje gemaakt voor mijn schoonzusje en zwager die samen hun verjaardagen vierden.


zondag 19 juli 2009

en alweer één

Gisteren heb ik deze lo gemaakt. De foto's zijn gemaakt tijdens onze vakantie in Turkije. De lo is gemaakt n.a.v. een uitdaging bij WIJ-dus: klik hier om de uitdaging te lezen.



zaterdag 18 juli 2009

vakantie!!

Hier alweer twee weken vakantie voorbij. Gisteren zijn we weer terug gekomen van een midweekje Limburg en gelijk een weekje Oudega erachter aan :o) Vandaag de was nog even wat doordraaien en dan is alles alweer aan kant.

Tijdens de vakantie in Oudega de scraptas meegenomen en twee lo's gemaakt. De eerste was in opdracht van Dare to use colour en die mag ik nog niet showen. De andere is gemaakt n.a.v. een schets van "alles telt": http://allestelt.web-log.nl/alles_telt/ Het gaat om uitdaging 77.

Dit is mijn versie ervan

zondag 5 juli 2009

Turkije

Eindelijk het boekje van Turkije af! Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat :o)

Het idee van het boekje komt van Royal Lemon.


woensdag 1 juli 2009

Bedankt!!

Samen met de kinderen uit mijn klas hebben we vandaag mijn "duopartner" bedankt omdat we dachten dat ze niet bij ons op school zou blijven. Nu we het cadeau klaar hebben, blijkt dat ze wel mag blijven, maar toch wilden we dit natuurlijk erg graag geven. We hadden met elkaar een cadeau bedacht. Het moest een schilderij worden à la BLOND. Vandaag hebben we haar dit cadeau gegeven. Ze was er erg blij mee.