zondag 28 juni 2009

workshop meesters en juffendag

Afgelopen woensdag hadden we op de school waar ik werk een meesters en juffendag. Voor de pauze zijn we dan gezellig in de eigen klas en doen we spelletjes. Na de pauze organiseert elke collega een workshop waar de kinderen van tevoren op in kunnen schrijven. Ik had dit jaar een workshop kaarten maken en heb deze kaarten gemaakt.



Voor elk kind had ik een A4-hoesje met daarin het materiaal en de beschrijving van de kaarten. De kinderen waren dolenthousiast en wilden allemaal nog meer maken :o)
Heerlijk als iets zo enthousiast wordt ontvangen! En volgend jaar krijg ik het druk, ze wilden allemaal volgend jaar weer meedoen :o)
Hier zie je de kinderen hard aan het werk

zaterdag 27 juni 2009

zomaar

Vanmiddag ben ik bij Annette's Creafarm geweest. Heerlijk zitten kletsen, stempelen, dingen bewonderen en zeer weinig gedaan. Ben ook begonnen met dit kaartje en heb het net afgemaakt. Baukje en Annette, bedankt voor het lenen van de stempels!

zaterdag 13 juni 2009

zaterdag 6 juni 2009

Afgelopen week vierden de juffen van Niels hun verjaardagen. Ik had doosjes autodrop gekocht en verpakt a la de manier van de fruitelladoosjes in de nieuwste Cards Only. Met dit als resultaat