maandag 30 maart 2009

geboortekaartje

Als het goed is, is deze vandaag aangekomen, dus kan hem hier nu wel tonen :o) Mijn nicht is bevallen van een meisje: Emily. In de nieuwste Cards Only had ik al een heel leuk kaartje gezien en die heb ik helemaal zelf nagemaakt ;o) Alleen met ander papier dus. Dit is mijn versie.

zondag 29 maart 2009

Fotoreportage

Vanochtend ben ik bij een vriendin geweest die thuis een eigen geïmproviseerde fotostudio heeft. Het resultaat: een hele reeks schitterende foto's van de jongens. Hier alvast een voorproefje. De rest volgt nog. Voor diegene die ook zo'n rand in een foto wil maken in Photoshop, heb ik een handleiding gemaakt. Als je me even mailt, stuur ik je die toe (cobove76@yahoo.com).

vrijdag 27 maart 2009

voor een heerlijk bakje koffie

Als bedankje had ik een aantal weken geleden dit tasje gemaakt. Inmiddels heb ik het cadeau gegeven, dus kan ik het eindelijk tonen :o)



donderdag 26 maart 2009

dinsdag 24 maart 2009

Scrapdag Noordwolde

tweede editie
zaterdag 9 mei 2009

Voor beginnende én ervaren scrappers organiseren wij een gezellige scrapdag.
Je kunt er deze dag voor kiezen om een workshop te gaan volgen of om gewoon te gaan scrappen.
Tijdens de workshop gaan we een Jakobsladder maken
Een jakobsladder is een rij kartonnen kaartjes, waarbij elk kaartje aan elk volgend kaartje
is bevestigd met een bijzonder scharniersysteem van lint.
Op het moment dat je het bovenste vierkantje omdraait, flappen de andere vierkantjes ook
automatisch om. Een vernuftig systeem dat er ingewikkeld uitziet, maar het niet is!
Het is een project dat erg leuk is om als (moederdag-)cadeautje weg te geven of om natuurlijk zelf te houden.

Alles even op een rijtje:
Waar?
De kantine van de rensport Noordwolde (Frl.)
(tevens ijsbaan)
Adres: hoofdstraat oost 74

Wanneer en hoe laat?
9 mei 2009, van 10 tot 16 uur

Kosten
€ 10 (inclusief lunch en drinken)

Kosten (vrijwillige) workshop
€ 2,00

Wat neem je mee
Je eigen gereedschap, papier en foto’s. Wat je allemaal precies nodig hebt, hoor je ruim van tevoren.

Opgeven of verdere informatie
Door middel van een mailtje naar Titie Bel
Tbel-slot@wanadoo.nl

Betalen
Vooraf, via de bank. Gegevens volgen na opgave.
Titie Bel
Connie Bosma

maandag 23 maart 2009


Voor een scrapbookforum waar ik bij zit, had ik als uitdaging het volgende: gebruik 2 staande foto's, gebruik scalopped randjes en gebruik de kleuren oranje-zwart. Dit is het resultaat ervan. Het lijntje met de labels eraan zag ik op de site van Frences, zo'n leuk idee!

maandag 16 maart 2009

kaartjes

vorige week deze kaartjes nog gemaakt. Ik kan ze nu pas laten zien omdat de ontvangers ze nu hebben. De basis van de kaarten is hetzelfde, alleen de uitvoering is anders.



zondag 15 maart 2009

Cropdag van de Scrapbookers in Ede

Gisteren een erg gezellige dag gehad in Ede. Omdat een mailgroep waar ik bij zit, 10 jaar bestaat was er een cropdag georganiseerd.Het werd gehouden bij de winkel van Joan Gevaert, achter de winkel heeft ze een giga-ruimte om te scrappen. Hier mochten wij de hele dag vertoeven. Heerlijke dag gehad, hieronder een impressie.
  • om elkaar duidelijk te herkennen hadden de organisatrices een wedstrijd uitgeschreven voor wie het mooiste naamkaartje had. En wie was de winnaar??? Ikke!!!! Hieronder mijn badge en de prijs!

  • er werden 3 workshops gegeven door onze eigen leden. Ik heb er twee gevolgd. Die van het cdhoesboekje en die van het kaartenmaken. Hier de resultaten. Het boekje moet nog gevuld worden


Hier nog wat foto's terwijl we druk aan het werk waren.


Dorien en Tineke, nogmaals bedankt voor de organisatie!

zaterdag 14 maart 2009

Opkikker

Voor een nichtje van me, die met haar vriend voor een aantal maanden naar Nepal is, had ik een kaart gemaakt voor in de koffer. Zo hadden, als ze eindelijk ter plaatse waren, een lekkere opkikker die ik binnen in de kaart had geplakt :o)

woensdag 4 maart 2009

Vrienden

Een tijdje geleden was ik al eens begonnen met deze lo, maar het weekend eindelijk maar eens afgemaakt. De foto is genomen op de ijsbaan afgelopen winter. Het is mijn oudste zoon (rechts) met twee van zijn beste vrienden.

zondag 1 maart 2009

wees jezelf

Vandaag weer eens heerlijk gescrapt in plaats van kaartjes maken.
Ik had met deze lo mee willen doen aan een uitdaging van de blog WIJdus, maar ontdekte vanmorgen dat deze al gesloten was, helaas!
Toch vanmiddag wel de lo afgemaakt natuurlijk. Was eerst erg lastig omdat ik de goede kleurencombinaties niet kon vinden, maar uiteindelijk ben ik toch erg tevreden.
Heb ook voor het eerst "geschreven met de Silhouette". Je doet er dan een pen in i.p.v. een mesje en het werkt erg goed en simpel moet ik zeggen.