zaterdag 28 februari 2009

Prijs gewonnen!

Mijn eerste prijs gewonnen op scrapgebied! Bij Annette's Creafarm was een wedstrijd waarbij je een gebruiksvoorwerp moest scrappen.
Ik heb een chipszak gescrapt en wel om de vorige reden:
Na oud en nieuw ben ik (weer)serieus begonnen met afvallen.Deze zak chips was het symbolisch einde van de periode daarvoor.De zak heb ik nu mét de gescrapte voorkant op het aanrecht staan.Daarop is namelijk een foto van mezelf te zien op mijn zwaartepunt en een foto van hoe ik op mijn lichtste gewicht was. Ik hoop dat, door die zak te zien staan, ik me kan weerhouden van al het lekkers dat in de keuken te vinden is :o).
De prijs is een scrappakket t.w.v. € 25,-! Kan niet wachten tot het bezorgd wordt!

zondag 22 februari 2009

zwanger

nee, ik niet hoor :o)
even een schokmoment inbouwen LOL
Maar een nicht van mij wel, weer een goede aanleiding om een kaartje te maken. Dit is het geworden. Wederom geïnspireerd op een kaart uit Cards Only

zaterdag 21 februari 2009

Magnolia-kaartje

Als logisch gevolg op het kaartjes-maak-virus volgt het Magnolia-virus :o) Magnolia is een stempelmerk met hele leuke lieve plaatjes. Hier een voorbeeld ervan. De kaart is geïnspireerd op een kaart uit Cards Only.
De kaart, in de vorm van een ijskristal heb ik gemaakt en gesneden met de Silhouette, evenals de cirkel en de kleine ijskristallen. Als je ze ook wilt hebben, kun je me even mailen, dan kun je ze zo van me krijgen: cobove76@yahoo.com

vrijdag 20 februari 2009

nieuwe verslaving

Heb weer een verslaving erbij. Heb maandag het tijdschrift Cards Only gekocht en daar staan zulke mooie dingen in!!! Kwijl kwijl.

Mijn eerste kaartje die ik gemaakt heb, is vandaag aangekomen, dus kan hem eindelijk aan jullie showen. Het basisidee komt uit de Cards Only.


Heb vanmiddag ook Magnoliastempels besteld. Dat zijn die stempels met poppetjes. Hoop dat ze snel binnen zijn. Dan kan ik weer verder.

donderdag 19 februari 2009

ik

Voor Wouter z'n album heb ik deze lo gemaakt. Het is geïnspireerd op een lo van Alma Talens uit ScrapbookMagazine.

dinsdag 17 februari 2009

hanger

Nadat ik een zelfde soort hanger op de blog van een vriendin had gezien, heb ik gelijk foto's bijelkaar gezocht en ben ik begonnen met deze hanger. Het idee is eigenlijk heel simpel, je moet er maar net op komen.
De foto's zijn van een weekendje Ameland.


vrijdag 13 februari 2009

Cadeautje

Voor mijn schoonmoeder hebben mijn schoonzusjes en ik canvasdoeken gemaakt van haar kleinkinderen. Vandaag, tijdens het tweewekelijks etentje bij schoonmoeder thuis, hebben de kleinkinderen hun "eigen" doek gegeven. Bedenk nu dat dat ook wel een mooi fotomoment was geweest :o(

Maar goed, ze was er heel erg blij mee, nu nog een plekje zoeken voor 6 van die doeken, hihi. Succes skoanmem!!






woensdag 11 februari 2009

dare tot use colour

voor uitdaging van de blog "dare to use colour" was de opdracht om te scrappen met de kleuren oranje en zwart.
Dit is mijn uitwerking, helaas geen prijs, maar ben er toch wel blij mee hoor ;o)
De foto is genomen tijdens ons weekendje weg naar Ameland. Het was echt loeikoud en dat is aan Niels goed te zien.

zaterdag 7 februari 2009

alweer 5 jaar


Vannacht is het alweer 5 jaar geleden dat we midden in de nacht naar Meppel reden, waar vroeg in de ochtend Niels geboren werd. Een complete verrassing, zo'n blond jongetje. Na de donkere Wouter was dat heel apart. Maar ook heel mooi natuurlijk.

Nu 5 jaar later is het een eerste klas boefje met een goed hart. Vandaag zijn eerste kinderfeestje gevierd. Net als Wouter, wilde Niels een boer'nfeessie. Nou, dat was wel prima natuurlijk (vooral ook lekker makkelijk LOL). Hieronder een kleine impressie van vanmiddag.