dinsdag 27 januari 2009

Getagged

Weer eens iets anders dan een lo. Ik ben namelijk "getagged".

Ik ben door Eline getagged.
De regels van deze tag zijn:
*neem uit je vierde fotomap de vierde foto en plaats die op je blog
*stuur de tag door naar vier medebloggers
Dit is de foto geworden:

Ik heb een beetje vals gespeeld, mijn vierde map was namelijk de map "nabestellingen" en die was leeg. Hihi. Heb daarom maar uit de vijfde map genomen.

Deze foto is afgelopen januari genomen bij ons op de ijsbaan. Het is mijn jongste zoon die volgende week alweer 5 wordt :o(

De volgende mensen tag ik:

http://roeliens-scrapzolder.blogspot.com/

http://my-scrapstuff.blogspot.com/

http://lindaalbrecht.typepad.com/simple_things/

http://scrappenenbeppen.blogspot.com/


zondag 25 januari 2009

Ameland

Eindelijk weer eens wat nieuws vanuit Noordwolde.
Ben wel af en toe aan het scrappen, maar ik heb een aantal dingen gemaakt voor wedstrijden en uitdagingen en die mag je dan vaak nog niet laten zien.

Bij Annette's Creafarm hebben ze ook een uitdaging. Deze keer was het een sketch.

Na veel gepuzzel, kwam er maar niet uit, was niet tevreden, is het eindresultaat totaal anders dan de sketch waarmee ik begonnen was. Maar goed, dat maakt op zich niet zoveel uit. Het is de bedoeling dat je je laat inspireren door de sketch en dat heb ik gedaan.
Hier het resultaat.

zondag 4 januari 2009

2005 2006

Zoals de titel al doet vermoeden loop ik wat achter met het inplakken van mijn klassenfoto's. Met deze lo was ik al een tijdje geleden begonnen, en nu dus maar eens afgemaakt.


Ik zal morgen bij daglicht nog even een nieuwe foto maken trouwens, deze is niet zo super!

Kalender


Eindelijk weer eens wat om te laten zien. Vakantie hebben en dan toch weinig tijd hebben om te scrappen! Maar goed, het zijn wel leuke dingen waar we het "druk" mee hebben: schaatsen, bioscoop, Catannen etc.


De kinderen zijn een nachtje logeren bij beppe, dus had ik even lekker tijd om te scrappen. Gisteravond begonnen en vanochtend afgemaakt, deze kalender. Nog even laten drogen en dan kan ie aan de muur.