maandag 29 december 2008

Cropdag de Scrapbookers

Gisteren een heerlijk scrapdagje gehad. Een mailgroep waar ik bij zit : de scrapbookers, bestond 5 jaar. Tijd voor een feestje dus. Dit hebben we gevierd in de vorm van een online-crop.
Een vriendin van mij, Roelien, heeft samen met Eline de hele dag georganiseerd. Verspreid over de dag kregen we 5 workshops. En het waren hele leuke projecten.
De ochtendworkshop heb ik niet gedaan omdat we toen in het zwembad lagen te dobberen, maar de rest van de dag was ik wel van de partij, tot tien uur 's avonds! Een heel lang eind, maar het was gewoon super om te doen dus dan vergeet je de tijd.

Hier mijn resultaten van die dag:
Workshop 2 was een schets. Hier de mijne:
Workshop 3 was het maken van een doosje. Je had de keus uit twee soorten: een wijnfleshouder en dit doosje. Dit is mijn uitwerking hiervan



Workshop 4 was het maken van een kaart. Die kan ik nog niet laten zien, ten eerst omdat hij nog niet helemaal af is en ik moet hem deze week nog versturen :o)
Workshop 5 begon om negen uur. Toen was een gedeelte al afgehaakt, maar ik heb het mezelf makkelijk gemaakt :o) Je moest namelijk een lay-out maken met daarop alle embellsihments en andere dingen in vijffout. Dus als je een eyelet gebruikte, moest je gelijk 5 gebruiken. Ik had nog een lo liggen waar ik maar niet uit kwam. Die heb ik dus afgemaakt met deze opdracht.

Op de lo zie je
5 eyelets
5 brads
5 witte lijnen
5 witte stipjes
5 nietjes.

Het was een superdag, en ook erg goed georganiseerd. Heerlijk zo'n dagje lekker prutsen!






dinsdag 16 december 2008

Een award gekregen!!

Een award voor mijn blog

Een extra cadeautje in deze feestmaand!! Een award gekregen van Roelien voor mijn blog. Superlief Roelien!! Bedankt.




This award has a special sentiment wich is........This blog invests and believes the PROXIMITY - nearness in space, time and relationships. These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prizes or self-aggrandizement. Our hope is that when the ribbons of the prizes are cut, even more friendships are propogated. Please give more attentions to these writers! Deliver this award to 8 blogger’s who must choose eight more and include this clevery written text into the body of their award.

Nu nog 8 mensen uitkiezen die mij inspireren. Op mijn zoektocht kwam ik erachter dat heel veel van die mensen die award al hebben! Ga ik dus nog even over nadenken!


dinsdag 2 december 2008

Bende


Gisteren eindelijk weer eens een hele dag gescrapt. Ondanks alle drukte deze weken, gewoon het werk aan de kant geschoven en lekker scrappen. Heerlijk. Roelien was ook vrij, dus samen hebben we er een lekker dagje van gemaakt. Zou je eigenlijk vaker moeten doen, maar ja....de tijd. Maar even niet klagen. Hier is het resultaat.