donderdag 23 oktober 2008

Royal Fiësta

Op 12 oktober heb ik samen met Roelien mee gedaan met het Royal Fiësta van het forum Royal Lemon. Het was een erg gezellige en productieve dag. Over de hele dag verspreid, kregen we 4 workshops. Allemaal op een ander gebied, zo was er een scraplift, een home-deco item, een mini-album en een sketch. De laatste twee heb ik inmiddels afgemaakt. Een foto van het boekje komt later, nu in ieder geval mijn uiwerking van de sketch.
De foto's zijn gemaakt tijdens de bruiloft van een vriendin. Het was een heerlijke avond waarbij we ook volop van de kinderen hebben genoten. Zij gingen helemaal los bij het dansen. Vooral Wouter vond dat helemaal geweldig! En toen Jan Smit ook nog werd gedraaid was het feestje natuurlijk helemaal compleet :o)

woensdag 22 oktober 2008

wie o wie

Over de 1000 bezoekers gehad op mijn blog gehad! Jeempie zeg. Natuurlijk heb ik zelf ook vaak gekeken, met name om te kijken of er nog weer nieuwe blogs door anderen waren aangemaakt.
Maar waar ik nu heel nieuwsgierig naar ben: wie zijn toch die mensen die regelmatig komen kijken? Ik ben wel benieuwd naar jullie. Dus dames: mail me eens terug, ben erg benieuwd wie jullie zijn!

zondag 5 oktober 2008

Heerlijke vieze herfstdag

Vandaag de hele dag binnen geweest omdat het super-petweer was! Vanochtend mocht ik lekker uitslapen, daarna rustig ontbeten. Nou ja...rustig! Ik had de kinderen beloofd dat we zouden gaan verven als ik mijn ontbijt op had, nou dan weet je het wel :o)Maar goed, we hebben heerlijk zitten verven, lekker in herfstsferen.Vanmiddag kwamen heit en mem nog even langs voor een bakje, daarna zijn Wouter en Niels naar de buren gegaan want daar hadden ze nieuwe "oude" lego en autootjes. Geweldig natuurlijk. Dus hadden wij zomaar het rijk alleen. En omdat het toch petweer was, hebben we even lekker zitten Catannen! Heerlijk dagje dus dankzij het slechte weer.