zondag 28 september 2008

Explodingbox

Gisteren (zaterdag) ben ik naar de cropdag van een collega-scrapper geweest in Emmen (http://www.scrapstudiomarjan.nl/). Naast het gezellig kletsen, heerlijk lunchen, lekker neuzen in het winkeltje en mooie voorbeelden bekijken hielden we toch nog tijd over om heerlijk te scrappen. Marjan had als workshop het maken van een explodingbox. Ik was eerst wel wat bang dat ik nog tijd over zo houden, maar er gaat toch meer tijd in zitten dan dat je in eerste instantie denkt.


Helaas had ik om vier uur mijn box nog niet af, maar het is me toch gelukt om het vanavond klaar te krijgen. Ben erg tevreden over het resultaat. Dankjewel Marjan voor de gezellige dag en de nodige inspiratie!






maandag 22 september 2008

Sterboek

Voor een vriendin die pas getrouwd is, heb ik een sterboek gemaakt. Dit boekje lag al een tijdje op de tafel, maar ik had het nog niet gegeven aan mijn vriendin dus kon ik het ook nog niet op mijn blog zetten :o)
Het was trouwens een top-bruiloft. De kinderen mochten ook mee en samen met onze buren hebben we ons die avond goed vermaakt. De jongens (en wij trouwens ook) hebben heerlijk gedanst. Van salsa tot Jan Smit, alles kwam langs die avond. (althans de muziek dan ;o) )








zondag 21 september 2008

Pringlesbus

Vandaag heb ik een Pringlesbus omgetoverd tot een blik waar ik bordkaartjes voor in de klas in kan bewaren.


Omdat ik in groep 7 werk, wilde ik het wel stoer houden en ik heb de indruk dat dat wel gelukt is. Het papier heb ik laatst in Zwolle gekocht. Weer eens heel wat anders dan ik gewend ben, maar met zulke grote jongens in huis (4 en 7 :o) ) moet je toch wat met hun tijd meegaan hihi.


zondag 14 september 2008

scrapdag Noordwolde

Eindelijk weer eens wat gescrapt deze week. Ik kom er amper aan toe op het moment, maar het is toch gelukt. Gisteravond en vandaag ook weer lekker bezig (geweest).
Deze lo is van de scrapdag die ik samen met een vriendin heb gehouden hier in het dorp. Het was een erg gezellige dag: lekker gescrapt, lekker gegeten en lekker gekletst, zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt voor het kijken en het zou leuk zijn als je een reactie zou achterlaten :o)
www