zondag 17 augustus 2008

Boekje schoolreis

Dankzij de schoolreismunten van de C1000 had de school van mijn kinderen dit jaar wat extra te besteden voor de shoolreisjes. Vandaar dat de kleuters naar het Noorder Dierenpark in Emmen gingen.
Ik ben zelf niet meegeweest, maar dankzij een fotograferende vader die wel mee ging, heb ik toch foto's ervan. En wel zoveel dat ik er een miniboekje van heb gemaakt.

Doosje en de voorkant van boekje

Achterkant van het doosje

Het boekje


Smile

Gisteravond weer eens heerlijk gescrapt. Samen met mijn buurvrouw zijn we naar een collega-scrapster in Nieuwehorne geweest. Het was erg gezellig. Niet heel superproductief, maar ja we moesten natuurlijk ook even kennismaken! :o)

Ik heb eerst een miniboekje afgemaakt van Niels (daar maak ik vanmiddag nog een doosje om, kan het dus nog niet showen) en deze lo heb ik gemaakt. Het was een sketch-uitdaging van Royal Lemon. Een scrapforum waar ik bij zit.

De lo is gemaakt op het formaat 6 bij 12 inch. Dus de helft van een vel. Het werkt heel prettig. Ik vond het wel leuk om eens te proberen.


maandag 4 augustus 2008

Productief dagje

Vandaag de hele dag heerlijk gescrapt bij Roelien. Echt lekker een dagje voor mezelf. Niels was bij beppe (nogmaals bedankt ;o) ) en Wouter was naar Speelland.

Eerst moesten we Roelien haar nieuwe scrapdomein even uitgebreid bewonderen en ik moet zeggen: het is erg mooi geworden. Heerlijk moet het zijn om je spullen zo te kunnen uitstallen! Maar ja, je kunt natuurlijk niet alles hebben!

Naast de gezelligheid was het ook een erg productief dagje: ik heb 3 lo's (bijna af-) gemaakt en ben begonnen met een miniboekje. De finishing touches van de lo's wilde ik thuis doen, want ja: Roelien heeft een prachtige scrapzolder, ík heb een Silhouette hihi.

Vanavond de eerste twee lo's helemaal afgemaakt. Hopelijk kom ik morgen aan de andere lo en het miniboekje toe.

De foto's op de lo EK '08 zijn genomen bij ons achter in de tuin. Ik vond die mutsen zo mooi staan, dus dat kon niet uitblijven natuurlijk: op de foto. Helaas had Niels niet erg veel tijd want hij hoorde steeds zijn vriendinnetjes op de stoep. :o) Op onderstaande lo is mijn mannetje te zien tijdens het beachvolleyballen. Deze zomer gaat hij samen met een teamgenoot twee keer in de week naar Dwingeloo om daar te trainen voor beachvolleybal. Mooie gelegenheid dus om eens actiefoto's te maken!

zondag 3 augustus 2008

woordboek vakantie

Vandaag heb ik het woordboek van onze vakantie afgemaakt. Dankzij de site van Monique ben ik erin geslaagd om met de Silhouette de bladzijdes te maken en uit te snijden. Ik wilde dat al een tijdje doen, maar het kwam er steeds niet van. Nu is het dus eindelijk gelukt. Weer een stapje verder in het werken met de Silhouette!
Omdat ik ook foto's op de achterkant van het boekje heb gemaakt, heb ik ook gelijk een hoes om het boekje gemaakt. Gewoon een vel cardstock doormidden gesneden, aan elkaar genaaid en versierd.